perjantai 13. tammikuuta 2017

14

Keskiviikkona menin päiväosaston arviointihaastatteluun. Ajattelin että aloitan joskus muutaman viikon päästä, mutta toisin kävi - aloitin eilen. Jakso kestää 6 viikkoa. Tää paikka ei tunnu oikealta, mutta en mä voinut kieltäytyä. Pakko ottaa kaikki apu vastaan. Uusi kokemus tämäkin, en mä ennen ole ollut aikuisten päiväosastolla, nuorten kylläkin.

Täällä on tylsempää kuin nuorten puolella. Ajan tappamista, ja kun ei pysty edes keskittymään lukemiseen ei täällä ole mitään tekemistä ryhmien ja omahoitaja-aikojen välissä. Ruokailut eivät (onneksi..) ole valvottuja, mutta sekin toisaalta ahdistaa vaan enemmän.

Puolelta alkaa yhteisöryhmä, siihen asti selaan salaa puhelintani, niitä kun ei täällä saisi pitää.

2 kommenttia:

  1. Harrmi ettei se paikka tunnu oikeelta sulle :/ Itekkin oon huomannuut ton että aikuisten osastoilla yleensä on vähemmän tekemistä ja varsikin silloin kun omat ajatukset ei jätä rauhaan, on kurjaa kun ei voi tehdä mitään millä jättäisi vain "aivot narikkaan". Mutta hei, tsemppiä sulle, 6vko on lopulta aika lyhyt aika niin kyllä sä kestät sen vaikka tuo paikka olisikin kurja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä. Onneksi 6 viikkoa tosiaan on lyhyt aika, vaikka jo nyt tuntuu että täällä on ihan jees olla. Tsemii sullekkin. :)

      Poista

Arvostan jokaista kommenttia.