torstai 17. marraskuuta 2016

1

Pakko aloittaa aivan puhtaalta pöydältä tämä kirjoittaminen. Voi kun elämänkin saisi aloittaa aivan alusta, uutena ihmisenä. Tämä blogi keskittyy lähinnä ajatuksiini ja elämääni eri psyykkisten sairauksien kanssa. Tiedän elämäni olevan helppoa verrattuna vaikka skitsofrenikon elämään, mutta olen huomannut kirjoittamisen olevan ainoa keino saada ajatukseni edes jotenkin kuuluviin. Siispä tämä blogi tulee sisältämään lähinnä angstia. En pakota ketään lukemaan blogiani, joten älä sinäkään tule käskemään minua muuttamaan ajatusmaailmaani.

Mun 18-vuotiaan elämään kuuluu vaikea paniikkihäiriö, masennus, epätyypillinen syömishäiriö sekä uuten jäsenenä epävakaa persoonallisuushäiriö. Tämän combon kanssa eläminen on välillä todella vaikeaa, kun lisätään se, että minkäänlaista terapiaa en saa. Kaikenlaisia hoitomenetelmiä on kokeiltu, mutta niistä selitän myöhemmin.

Sairaudet estävät nykyään kotoa poistumisen lähes kokonaan. Lukiota käyn kotoa käsin, kun en pysty matkustamaan julkisilla, enkä koulussa pysty olemaan ollenkaan. Olen musiikkilinjalla, ja harrastan näyttelemistä sekä käyn konservatoriolla teoriatunneilla. Ärsyttää suunnattomasti, etten pysty elämään normaalia nuoren aikuisen elämää. Nyt katson tulevaisuutta mustien lasien läpi, mutta ajatukseni ja mielialani heittelee lähes koko ajan.

Tämä taitaa riittää ensimmäiseksi postaukseski. Kirjoitustahti vaihtelee, joskus saatan kirjoittaa monta kertaa päivässä, joskus voi mennä kaksikin viikkoa ilman postausta. Toivotan kaikki tervetulleeksi lukemaan elämääni, jos tänne blogiini lukijoita eksyy.

2 kommenttia:

  1. Hei! Jään lukemaan blogiasi ja haluaisin sanoa että jos kaipaat juttuseuraa samoista ongelmista kamppailevan kanssa, niin laita sähköpostia osoitteeseen lateford54@gmail.com toki blogianikin saa katsella jos jaksaa/kiinnostaa :)

    -Era
    http://erakuolee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Ehkä otankin jossain vaiheessa yhteyttä. :) Kävin katsomassa blogiasi ja mielenkiintoiselta vaikutti.

      Poista

Arvostan jokaista kommenttia.